Salgsbetingselser

Salgsbetingelser

Ved kjøp hos Arnhild Skatvedt.com følges standard salgsbetingelser for forbruker ved kjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på Lovdata.no 

 

 

Priser:

Alle priser er i NOK. (Vi tar forbehold om eventuelle feil på priser og beholdning). Prisene er inkludert merverdiavgift.  

Handler du fra andre land enn Norge, betaler du som utenlandsk kunde ikke norsk moms på varen i nettbutikken. Som kjøper må du da betale moms og eventuelt tollgebyr til eget land. Det er kunde selv som må sørge for dette. 

 

Kjøps- og betalingsinformasjon:

Ved kjøp i nettbutikken hos ARNHILD SKATVEDT.com kan du betale med PAYPAL, KLARNA faktura eller kortbetaling, VIPPS / MOBILE PAY, VISA, MASTERCARD. 

 Alle transaksjoner er sikre og krypterte. Din sikkerhet og trygghet er særdeles viktig for mitt firma. Jeg benytter derfor samarbeidspartnere hvor denne sikkerheten blir ivaretatt. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.

Ved kjøp i nettbutikken blir kjøpesummen reservert på konto frem til varene er pakket. Når vare er sendt, vil din konto bli belastet. 

 

Oppskrifter: 

Når du bestiller oppskrift hos Arnhild Skatvedt.com blir oppskriften /oppskriftene sendt deg som nedlastbar fil, i PDF format. Du får en ordrebekreftelse på mail, hvor det står last ned. Der ser du oppskriften din / oppskriftene dine. Velg selv om du ønsker oppskriften i nedlastbar PDF eller i papirformat (da betaler du også for utskrift, samt frakt når du kommer til betaling). Om du velger nedlastbar oppskrift, sørg for å laste den ned på en egen enhet du har. 

Ved bestilling av oppskrift, er det kunde selv som må sørge for å skrive riktig mail adresse og valg av riktig språk til oppskriften. 

VIKTIG INFORMASJON! Siden jeg jobber som strikkedesigner og bruker mye tid på å lage en oppskrift, skal oppskrifter ikke kopieres, videresendes eller deles med andre. Om du ønsker og er fornøyd med designet, må du gjerne anbefale designet/oppskriften til andre og vise til https://arnhildskatvedt.com/ for bestilling der. På forhånd takk!

Oppskriftene er til privat bruk! 

Nedlastbare filer i garnpakke - når du har valgt oppskriften som nedlastbar fil i en garnpakke må du betale for den nedlastbare filen (da den allerede er blitt sent til din mail adresse når det ble bestilt). 

Angrerett på nedlastbare oppskrifter / digitale produkter PDF fil:

Nedlastbare filer; det er ingen angrefrist/angrerett på nedlastbare filer. Du blir ikke refundert for nedlastbare filer. Kunde må selv sørge for at de har valgt riktig språk og oppskrift til sin bestilling.

 

 Levering:

All levering / frakt skjer med Posten Norge/Bring. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adresse som er oppgitt ved bestilling av varen er korrekt.

Du har FRI frakt fra kr 1200,- dette gjelder pakke til hentested med sporing,  pakkeautomat eller pakke i postkasse som er uten sporing (om pakken er innenfor vekt og mål til pakke i postkasse). Ønsker du som kunde å få pakke levert på døren, er det ikke under kategori FRI frakt. Da betaler kunde selv for valgt fraktalternativ. 

De ulike frakt alternativene du kan velge mellom er:

Pakke i postkassen, uten sporing fast fraktpris kr 89,- kr (2 - 3 dagers levering med posten, avhengig av hvilken postadresse du har. Kan ta flere leveringsdager). 

Pakke til hentested eller til pakkeboks, med sporing fastpris kr 130, (1 - 2 dager levering med posten, avhengig av hvilken postadresse du har.)

Pakke levert på døren, med sporing fastpris kr 160, (1 - 2 dagers levering med posten. Avhengig hvilken postadresse du har.) 

 Du vil motta en e- post med ordreoppdatering og informasjon om sporingsnummer om det er pakke til hentested, pakkeautomat eller levert hjem. På Posten sin App vil du også få varsel / beskjed og kunne følge med pakken din. 

 

Pakking av varer er avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres, samt hverdager eller helligdager. Du vil motta en e- post som er en bekreftelse på at bestillingen din er mottatt. Det tas imidlertid forbehold om at Arnhild Skatvedt.com eller leverandør kan være midlertidig utsolgt av en vare. Dersom en vare er utsolgt, vil du få beskjed om dette på e- post.

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e- post. 

 

Forsvunnet vare:

Jeg har god erfaring med Posten / Bring som leverandør. Dersom en pakke ikke er kommet frem til forventet tid så ta kontakt på e post post@arnhildskatvedt.no

Pakker etterlyses først etter 14 dager fra avsendelse. Da kontakter jeg inntektssikring på Posten som etterlyser pakker. Det kan være lurt å ta kontakt med din lokale lokale post i butikk for å se om pakken din er der. 

For uavhentede pakker som sendes i retur (ikke blir løst ut) blir kunden debitert for frakt/returfrakt samt service honorar pålydende kr 150,- eks.mva.

 

Retur av vare:

Ønsker du å returnere en vare betaler kunde selv for returfrakt. Ved retur av vare, ta kontakt med nettbutikken pr e-post til post@arnhildskatvedt.no - så ordnes det med Angrerettskjema. 

Kunde sørger for å få varen sendt til riktig adresse. Når retur av vare er mottatt, vil du motta en e-post og ordreoppdatering om hvordan du blir refundert for varen eller om du 

 

Avbestilling og reklamasjon: 

Dersom du ønsker å avbestille varen, tar du kontakt pr e- post post@arnhildskatvedt.no  så hjelper jeg deg.

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)

Ved eventuell reklamasjon, kontakt post@arnhildskatvedt.no

 

Angrerett:

I henhold tilkjøpsloven, har du 14 dager angrefrist når du handler på internett. Dette gjelder kun hele garnpakken, samt oppskrift i papirformat og annet som er med i garnpakken. Har du bestilt kun garn, er det kun hele nøster som kan returneres.

Varen skal returneres i den stand den var da den ble mottatt, ubrukt og i original emballasje. Ta kontakt med Arnhild Skatvedt på e-post post@arnhildskatvedt.no så får du Angrerettskjema tilsendt. 

  

Dersom noe skulle være uklart, ta kontakt på post@arnhildskatvedt.no

 

Arnhild Skatvedt AS

Vebenstadkollen 31

6531 Averøy

NORGE